FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Xavi Palahí
Foto: Xavi Palahí

Notícies - 30/11/2022

Ajornats els campionats de Catalunya Esprint

Ripollès Esquí de muntanya Esquí de Muntanya

La temporada competitiva de l’Esquí de Muntanya català tenia la seva primera cita aquest cap de setmana a Vallter amb els campionats de Catalunya en categoria Esprint.

El Club Esquí Camprodon, organitzador de la prova i la mateixa estació de Vallter han emès un comunicat que les condicions no són les propícies per a la realització d’aquests campionats i que s’ajornen per a més avançada la temporada.

Organització i FEEC treballaran per buscar un forat en l’atapeït calendari d’aquesta campanya que ara per ara tindrà la seva primera prova el 15 de gener a els Angles amb la Trace Catalana. La prova del Capcir obrirà la reformada Copa FEEC-FGC-Dynafit que barrejarà les disferents disciplines de l’Esquí de Muntanya.

Quatre campionats de Catalunya

El calendari també presenta els tres campionats de Catalunya més a més a més del de categoria Esprint.

El campionat de Catalunya individual es farà a Vallter amb la 22a Pocatraça que compartirà cursa amb l’individual de l’Isard Atac. CE Olot i Ski Club Camprodon uneixen esforços per a organitzar el campionat nacional en aquesta edició que es farà el 19 de març.

Pel que fa al campionat per equips aquest se celebrarà a la Traça Muga (UE Urgellenca) la cursa bianual torna aquesta temporada i a més a més d’està inclosa dins la Copa Catalana també farà de Campionat de Catalunya per equips.

Queda encara pendent definir la data del campionat de Catalunya de Curses Verticals que s’ha de fer a l’estació de la Molina a la 14a Crononiu però que per motius de calendari de l’estació cerdana, s’ha de buscar una data alternativa a la inicialment prevista.