FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 19/09/2022

Ajornat el campionat de Catalunya de Marxes Tècniques i Regularitat

Marxes tècniques

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya conjuntament amb l’entitat organitzadora de l’esdeveniment, l’AE Talaia, han decidit ajornar el campionat de Catalunya de Marxes Tècniques i Regularitat que s’havia de celebrar aquest diumenge 25 de setembre.
Des de l’AE Talaia ja s’ha comunicat als equips inscrits al campionat i des de la FEEC s’han tancat les inscripcions per aquest campionat que tot apunta que es faria el març de 2023, tot i que la data encara no està tancada i des de la federació es treballa amb diferents possibilitats conjuntament amb la mateixa entitat del Garraf.
Les pròximes setmanes es comunicarà de forma oficial la data triada per a realitzar aquest campionat.
Si que es manté la pròxima prova de la 23a Copa Catalana de Marxes Tècniques i Regularitat que s’ha de celebrar el pròxim 9 d’Octubre a Molins de Rei.
Una Copa Catalana que entra a la seva recta final i es tancarà el 27 de novembre a Cornellà després de trepitjar durant aquest 2022 bona part del territori.
En les tres proves disputades fins ara el domini dels components dels equips del CCE Avinyó ha estat absolut i l’acumulada es decanta pels bagencs que hauran de defensar lideratge en aquest segon tram de la competició.