FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Pat Soler
Foto: Pat Soler

Notícies - 07/06/2024

Ajornada la segona prova de la Copa Catalana de marxa aquàtica

Tarragonès Marxa aquàtica

Després de l’inici de la Copa Catalana de marxa aquàtica a Creixell el passat 2 de juny, aquest cap de setmana s’havia de disputar la segona prova del calendari. La 3a Copa Catalana de marxa aquàtica-Salou, del Club Excursionista Salouenc, s’ajorna fins al dissabte 22 de juny. La previsió de fort onatge per al diumenge ha obligat a canviar de data aquesta cita de la competició.

Així doncs, la 3a Copa Catalana de marxa aquàtica modifica el seu calendari. La competició continuarà el pròxim 15 de juny amb la 3a Copa Catalana de marxa aquàtica “Vila de Cambrils”, organitzada pel Centre Excursionista Cambrils. Un cop celebrada, serà el torn per a la prova recentment ajornada, la de Salou, el dia 22 del mateix mes.

A continuació, el calendari de l’especialitat farà una aturada fins al 14 i 21 de setembre, on es disputaran la 3a Copa Catalana de marxa aquàtica “Vila de Roda de Berà”, de l’Associació Marxa Aquàtica Baix Gaià, i el 5è Aquacec – 3a Copa Catalana de marxa aquàtica (Centre Excursionista de Catalunya).