FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 22/02/2016

Agustí Roc i Rosa Valls, guanyadors de la cursa de raquetes Foc de Neu

Raquetes de neu

La cursa de raquetes Foc de Neu, organitzada per l’Espot Esquí Club amb la col·laboració de l’Associació Fallaires d’Isil, ha celebrat la setena edició, aquest diumenge 21. La prova ha sigut la segona cita de la Copa Catalana i Circuit de Raquetes de Neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

El diumenge d’anticló ha afavorit el bon desenvolupament de la cursa, sota un sol radiant i neu de qualitat. Un total de 225 participants han pres la sortida des del refugi del Fornet, amb dos recorreguts marcats. El corresponent al circuit ha sigut de 10,5 quilòmetres amb 450 metres de desnivell acumulat, prou suau per a que fins i tot els més petits l’hagin completat.

Els corredors que disputen la Copa Catalana, 17 en categoria masculina i 5 en categoria femenina en aquesta prova, han cobert un recorregut de 12,9 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 900 metres. El guanyador en categoria masculina ha sigut el veterà Agustí Roc, imposant-se a la línia de meta a Just Sociats (CE Terrassa), segon, i Pere Fàbregues (Corredors de fons de Viladecans), tercer. Roc, tres cops campió del món de curses per muntanya, havia guanyat també el dia anterior la Vertical-Ski Pallars, cursa vertical d’esquí de muntanya, firmant així un bon doblet el cap de setmana.

En categoria femenina la victòria ha sigut per Rosa Valls (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), seguida de Núria Gil, segona, i Laia Cuevas (Associació Esportiva Sant Vicenç de Montalt), tercera.

El calendari de la Copa Catalana seguirà el proper diumenge 28 amb la Err-Puigmal, també vàlida per el Campionat de Catalunya. Les inscripcions ja estan obertes.

Fotografies / Foc de Neu

[table id=201 /]