FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 27/11/2017

Agrupació ofereix preus especials als federats per fer-se les proves d’esforç

Societat

El centre mèdic d’Agrupació Aribau, especialitzat en proves d’esforç, realitza aquests tests als federats de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Ho farà a preus especials per als federats. Els preus seran de 70€ per a no federats i 65€ per federats per realitzar una ergometria i de 140€ per a no federats i de 115€ per federats, per la prova d’esforç completa amb (visita mèdica, ergometria, eco i electro cardiograma).

Cal recordar que ara com ara tots aquells que vulguin participar en les curses d’Ultraresistència han de presentar el certificat mèdic amb aquesta prova d’esforç. La FEEC recomana a tots aquells esportistes que vulguin participar en alguna competició o marxa que es puguin realitzar aquest tipus de tests mèdics. De moment no s’inclouen proves d’esforç amb gasos.

L’acord entre la FEEC i Agrupació serveix per abaratir el cost de la prova d’esforç i fer-ho en un centre especialitzat amb la companyia asseguradora que gestiona els carnets federatius de la FEEC.

Agrupació podria fer extensiva aquesta oferta a altres centres mèdics del país que té concertats en els pròxims mesos. Aquesta proposta vol ser, una acció més en la vinculació estreta entra la FEEC i Agrupació.

Tots aquells federats que es realitzin aquestes proves d’esforç hauran de portar el carnet federatiu al centre mèdic en el moment de fer-se la prova.

Des d’Agrupació s’està treballant també per poder facilitar un centre on realitzar les proves d’esforç per a les competicions d’ultraresistència que encara no es realitzen en aquest centre.

Podeu sol·licitar més informació trucant al: 93-281-00-00