FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 20/10/2014

Admiravisión, serveis especialitzats a preus amb avantatge per als federats

Avantatges

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i Admiravisión han establert un acord de col·laboració per oferir preus amb avantatge per als federats. Admiravisión és un grup oftalmològic de referència a Barcelona amb projecció internacional, dedicat a l’estudi, el diagnòstic i el tractament de les malalties oculars, així com a la prevenció i el tractament de lesions del sistema visual en l’àmbit laboral, esportiu i, fins i tot, a la llar.

Els centres Admiravisión a Barcelona, ofereixen assistència oftalmològica professional de màxima qualitat i complexitat tecnològica, per a la cura de la salut ocular. A més, compten amb servei d’urgències oftalmològiques les 24 hores, i realitzen totes les proves i els tractaments oftalmològics mèdics i quirúrgics.

L’acord de col·laboració amb la Federació, preveu preus amb avantatge en una àmplia gama de serveis i tractaments, com ara:

  • Examen visual esportiu, a 50 euros (115 euros per al públic en general).
  • Cirurgia de la miopia, a 755 euros (950 euros per al públic en general).
  • Cirurgia de la presbicia a 2.100 euros (2.500 euros per al públic en general).
  • Ulleres de diferents models graduades en vidre orgànic, a 129 euros.

Per a més informació dels preus per a altres productes, serveis i tractaments previstos a l’acord de col·laboració establert entre la FEEC i Admiravisión, cal trucar al telèfon 932032233 o contactar a través de l’adreça electrònica: tellamamos@admiravision.es.

feec-admira-vision-avantatges‘Oftalmosport’, l’optometria per als esportistes

Admiravisión posa a disposició dels federats, a un preu amb avantatge, el servei d’oftalmologia esportiva, anomenat “oftalmosport”, realitzat per professionals especialitzats en la salut visual dels esportistes, que realitzen exàmens específics per a cada disciplina esportiva així com un assessorament sobre les millors opcions per a cada esportista.

La unitat d’Oftalmosport està pensada especialment per a la cura de la salut ocular dels esportistes. Aquest col·lectiu presenta riscos i necessitats especials, que requereix mesures preventives i tractament específic. L’equip d’oftalmologia del grup Admiravisión, compta amb professionals especialitzats en aquest àmbit, en el de la prevenció de riscos, l’atenció d’accidents laborals (cirurgia ocular traumàtica), la medicina legal i les urgències oftalmològiques.

El director mèdic del grup, el Dr. Jesús Costa Vila, és metge especialista en medicina de l’educació física i l’esport. L’equip mèdic d’Admiravisión està format per més de 30 oftalmòlegs i compta amb totes les subespecialitats: oftalmologia general, retina i màcula, glaucoma, oftalmopediatria, oculoplàstica, òrbita i vies lacrimals, oftalmosport (oftalmologia de l’esport), ergoftalmologia (oftalmologia del treball. Preventiva i correctiva), refractiva, facorefractiva, urgències oftalmològiques les 24 hores i optometria (graduació, lents de contacte, teràpies i rehabilitació visuals).

avantatges-federats-feec-H