FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 11/11/2015

Actuació de millora al refugi Coma de Vaca

Refugis

L’Àrea de Refugis de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha realitzat una sèrie de millores al refugi Coma de Vaca, situat en una bucòlica vall en la confluència dels rius Freser i Coma de Vaca, al Pirineu Oriental (el Ripollès).

S’ha col·locat doble vidre en totes les finestres del refugi i s’ha realitzat una actuació general de fusteria que ha consistit en la fabricació d’un supletori plegable per a les taules del menjador, així com la reparació de panys i d’altres elements malmesos de l’equipament. Les millores s’han complementat amb la instal·lació de dos escalfadors nous (un per a la cuina i l’altre per a les dutxes).

Finalment cal destacar també que s’ha aprofitat el vol en helicòpter per al transport de material, per a buidar la fossa sèptica, baixant els residus a la depuradora de Ripoll.

El refugi Coma de Vaca, inaugurat l’any 1999, té una capacitat de 42 places repartides en tres habitacions, situat en un dels indrets més significatius del Pirineu Oriental català, al cor del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.