FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 14/08/2015

Actuació de manteniment al refugi lliure Baiau, al Pallars Sobirà

El Centre Excursionista Els Blaus de Sarrià (Barcelona), entitat mantenidora del refugi Baiau “Josep Maria Montfort” a Vall Ferrera (el Pallars Sobirà), ha portat a terme l’actuació de manteniment del refugi lliure.

L’actuació ha consistit en el repintat de la franja vermella que encercla el refugi Baiau, que serveix per localitzar-lo quan la visibilitat és escassa. El CE Els Blaus també ha fet la revisió i control del manteniment que es fa anualment i s’ha detectat que l’emissora d’emergència no funciona. La FEEC està treballant perquè en el menor temps possible l’emissora torni a estar en funcionament.

El Baiau és un dels equipaments de la xarxa de refugis de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), està situat a 2.517 metres a la zona de Vall Ferrera, al Parc Natural de l’Alt Pirineu, i la població més propera és Àreu (el Pallars Sobirà). El refugi disposa de 18 places i és accessible amb cotxe per la pista que va des d’Àreu fins al pont de la Molinassa, i a peu des d’Àreu o des del pont de la Molinassa resseguint el GR 11.