FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 19/03/2014

Acord entre la FEEC i Sony per impulsar els vídeos d’esports de muntanya a la xarxa

Avantatges

La Federació d’Entitats Exscursionistes de Catalunya (FEEC) ha arribat a un acord amb Sony per impulsar els vídeos d’esports de muntanya a través de la xarxa. L’acord que han signat el president de la Federació, Jordi Merino, i el director de Màrqueting de Sony a Barcelona, Andreu Casasnovas, preveu el lliurament de vuit kits de càmeres Sony Action Cam amb accessoris per a l’enregistrament de les proves esportives i fer-ne difusió a través dels espais propis de la Federació a la xarxa.

Entre d’altres, la FEEC es compromet a equipar la selecció catalana d’esquí de muntanya amb càmeres perquè els esportistes puguin enregistrar part dels entrenaments i competicions. A més a més, es realitzaran diverses proves pilot per desenvolupar un model de gestió d’imatges i publicar imatges periòdicament a la xarxa pròpia de la Federació. Aquest acord establert entre la FEEC i Sony també preveu la formació necessària per als esportistes de la Federació que utilitzaran les càmeres.

Sony Action CamLes prestacions de les Sony Action Cam

Les Sony Action Cam estan pensades per al seu ús tant en la pràctica d’esports extrems com les sortides en família. Sony incorpora l’última tecnologia Wifi i GPS en una càmera de cos lleuger i amb possibilitats d’enregistrament en HD. Aquesta és una combinació perfecta per capturar i compartir els vídeos i les fotografies dels esports de muntanya.

La Federació ha escollit les Sony Action Cam perquè presenten una combinació de tecnologia de càmeres tot terreny, les prestigioses lents Zeiss i la qualitat de les imatges en pantalla gran dels enregistraments en esports extrems. De fet, la resolució Full HD, tant per a fotos com per a vídeos, garanteix que les aventures tinguin el mateix aspecte en diferit que en directe.