FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 11/06/2014

Acord de col·laboració amb Instituts Odontològics amb avantatges per als federats

Avantatges

La FEEC i Instituts Odontològics Associats (IOA) han establert un acord de col·laboració per a l’atenció de les persones federades amb importants avantatges i descomptes per a la realització de serveis mèdics odontològics.

En funció d’aquest acord, Instituts Odontològics ofereix assistència sanitària i recuperadora per als federats en les clíniques de la xarxa d’IOA situades als municipis de Barcelona, Badalona, Girona, Granollers, l’Hospitalet de Llobregat, Mataró, Sabadell, Sant Boi de Llobregat, Terrassa, Vic, Vilanova i la Geltrú, Castelló, Saragossa, Alcalà d’Henares i Madrid.

Les tarifes per a l’any 2014 presenten serveis gratuïts en les primeres visites, les revisions i els diagnòstics, les radiografies intrabucals i les fluoracions; a més de preus especials en un complet llistat de tractaments d’odontologia, implantologia, ortodòncia, periodòncia i estètica dental.

logo-instituts-odontologics-150x120

Una àmplia xarxa assistencial

Instituts Odontològics va obrir la seva primera clínica dental a finals de 1990 a Granollers (el Vallès Oriental). Poc després, obrien dues clíniques dentals més, una a Mataró i una altra a Barcelona. Amb aquestes tres clíniques dentals es començava a forjar una nova manera d’entendre la salut dental, basada en la integritat i el compromís amb el pacient.

Fins a l’actualitat, Instituts Odontològics ha anat creixent a una mitjana de dues clíniques dentals per any, fins a arribar a les 25 clíniques dentals amb què dóna servei. Després de més de 20 anys d’experiència al sector, han aconseguit una imatge de prestigi entre els clients i el personal especialitzat, fet que queda reforçat per l’estabilitat de l’equip i les més de mig milió de persones ateses en els últims anys.