FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 15/07/2014

Acord amb ESERP per a la formació acadèmica amb beques i descomptes per als federats

Avantatges

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha signat un conveni de col·laboració amb The School of Business and Social Sciences (ESERP) per oferir serveis acadèmics als esportistes federats de qualsevol de les federacions membres de la Unió.

A través del conveni de la UFEC, els federats de la FEEC es poden acollir a beques especials i diversos descomptes en l’oferta formativa del prestigiós centre d’estudis amb seu a Barcelona, Madrid i Palma. A més, s’ofereix fins a un 50 % de descompte per a cursar qualsevol màster o MBA dels que l’ESERP ofereix en modalitat presencial en algun dels seus centres lectius. També s’ofereix un 15 % de descombte sobre el preu de qualsevol formació de màsters i MBA d’ESERP o altres titulacions en línia.

Tipus d’estudis que s’ofereixen

Els interessats podran cursar màsters i MBA, graus oficials, estudis superiors privats, bachelors (titulació universitària oficial al Regne Unit, en anglès), cursos personalitzats i cursos d’especialització. Les àres de les que s’ofereixen estudis són la de management, empresa i finances, relacions públiques, publicitat, comunicació i protocol, màrqueting, comerç i relacions internacionals, recursos humans i responsabilitat social corporativa, turisme, oci i esport.