FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

43 joves realitzen les proves d’accés al Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya | FEEC

Notícies - 30/09/2014

43 joves realitzen les proves d’accés al Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya

Esquí de muntanya

Un total de 43 esportistes d’entre els 12  els 21 anys han realitzat les proves d’accés del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC) a la Molina (la Cerdanya) aquest cap de setmana passat. Organitzades per la Federació, amb la participació de set tècnics, aquesta és la 18a edició de les proves d’accés a un centre que està donant tants bons esportistes d’esquí de muntanya.

Els responsables del CTEMC van realitzat una presentació de la nova temporada 2014-2015 al Xalet de la Unió Excursionista de Catalunya a la Molina amb la presència dels esportistes i els responsables legals dels menors d’edat. El dissabte 27, al matí, van realitzar una cronoescalada caminant amb bastons a l’estació d’esquí de la Molina, d’uns 380 metres de desenivell al llarg d’1,3 quilòmetres de longitud. A la tarda, van realitzar altres proves, com la de salts, i les entrevistes personals. El diumenge 28, va realitzar un entrenament a la zona de la Tosa d’Alp, amb una prova tècnica amb esquís de rodes i una caminada amb bastons fent pràctiques d’orientació, socorrisme i tècniques.

L’equip del CTEMC agraeix la motivació dels participants a les proves d’accés 2014-2015, i properament s’informarà dels esportistes que formaran part del centre per la propera temporada.