FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/04/2014

41 instructors de l’ECAM participen en la sessió informativa celebrada a Abrera

Formació

L’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) ha fet aquest dissabte 26 d’abril una sessió informativa organitzada per l’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). La reunió, dirigida als instructors de totes les especialitats de l’ECAM, s’ha celebrat al Centre Polivalent el Rebato, a Abrera (el Baix Llobregat) i hi han assistit 41 instructors.

Durant la sessió informativa s’ha explicat als participants la situació actual de l’ECAM, les normatives vigents i la formació federativa, i s’ha exposta l’organigrama i l’estructura de l’Àrea de Formació de la FEEC. A més a més, els assistents han pogut fer les seves aportacions vers els temes plantejats i intercanviar punts de vista entre instructors de modalitats diferents.

Al final de la sessió s’ha constituït una comissió encarregada de revisar i actualitzar el reglament de l’ECAM, que treballarà amb la intenció de poder celebrar una Assamblea d’aprovació d’aquest document a finals d’any o principi de l’any vinent.