FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 13/04/2015

250 corredors participen a la Cursa de Muntanya de la Talaia, a Vilanova i la Geltrú

Curses per Muntanya

Vilanova i la Geltrú ha acollit aquest diumenge la 12a Cursa de Muntanya de la Talaia, organitzada per l’Agrupació Excursionista Talaia. La prova, que forma part del 13è Circuit Català de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), l’han guanyada M. Teresa Segués (2 hores, 35 minuts i 51 segons) i Carlos Cera (1 hora, 49 minuts i 38 segons) del Club Centre Excursionista Llorençà.

El temps ha acompanyat la cursa i els corredors han pogut gaudir d’una gran matinal atlètica. La prova ha comptat amb un traçat de 23 quilòmetres i els corredors han trobat set aviatuallaments complerts, i dos punts d’aigua on els voluntaris de l’Agrupació de Defensa Forestal han refrescat als corredors. El podi masculí l’han completat Abdelkadous Mouj (1 hora, 54 minuts i 52 segons) de l’Associació Excursionista Montmell, i Sergio Montes (1 hora, 58 minuts i 42 segons) de l’Associació Esportiva Diedre. En dones, Teresa Forn (2 hores, 39 minuts i 19 segons) del Club de Muntanya Horitzons ha quedat segona, mentre que Anabel Jiménez (2 hores i 40 minuts) ha estat tercera.

En paral·lel també s’han disputat la Marthon Trail de 43 km, l’Small Race de 13 km, i la caminada popular; un total de 800 persones han gaudit aquest diumenge de la comarca del Garraf i dels Parcs naturals del Foix i Olèrdola.