FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 30/06/2015

25 anys de la Travessa Núria-Queralt, Campionat de Catalunya d’Ultraresistència 2015

Curses per Muntanya

La 25a edició de la Travessa Núria-Queralt, prova del calendari de competicions de Curses d’Ultraresistència per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) patrocinat per Asus i Tuga Wear, es disputa com a Campionat de Catalunya individual el proper dissabte 4 de juliol.

La Núria-Queralt, organitzada per l’Associació Muntanyencs Berguedans, uneix els santuaris de Núria, al Ripollès, amb el de Queralt, al Berguedà, començant a Núria i acabant a Berga, recorrent un total de 95 quilòmetres i 6.150 metres de desnivell positiu. Enguany, sent Campionat de Catalunya de Curses d’Ultraresistència per Muntanya individual, els guanyadors absoluts de la prova, tant en categoria masculina com femenina, es proclamaran campions de Catalunya d’aquesta epsecialitat. A més a més, la prova, per la seva distància i el seu desnivell, aquest any és puntuable per a l’Ultra-Trail du Mont-Blanc 2016 amb 3 punts.

25a Travessa Núria-Queralt, i 3a Bagà-Berga trail nit

La mateixa organització prepara també, pel 4 juliol, la 3a edició de la Bagà-Berga Trail Nit, una cursa que forma part de la Copa Catalana de Curses de Resistència de la FEEC, patrocinat per Tuga Wear. Aquesta prova, amb 45 quilòmetres, 3.175 metres de desnivell positiu i 3.410 de negatiu, comença a Bagà a les 21 hores de dissabte, i es disposa de 12 hores per a completar el recorregut fins a Berga.

[table id=195 /]