FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Club Excursionista Reddis
Foto: Club Excursionista Reddis

Notícies - 23/10/2023

18 equips participen de la 25a Marxa Dufour

Baix Camp Marxes tècniques

La 25a Marxa Dufour, organitzada pel Club Excursionista Reddis, ha tingut lloc al poble de Capafonts (Baix Camp) el diumenge 22 d’octubre. Aquesta és la penúltima prova de la 24a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Un total de 18 equips han pres la sortida des de la plaça de l’Església de Capafonts sota un cel ennuvolat que ha estat present durant tota la jornada. Aquesta nova aturada del calendari ha comptat amb un recorregut d’11 km, a estones exigents, que ha permès gaudir de vistes, coves i paisatges amb molt d’encant.

L’equip guanyador de l’edició d’enguany ha estat el format per Josep Maria Segura (Agrupació Excursionista de Martorell) i Carlos Vargas (Club Excursionista de Gràcia). La segona posició ha estat per Margarita Lobato, Josep Riera i Gisela Riera del Centre Excursionista d’Avinyó. El tercer lloc ha anat a parar a l’equip de Meritxell Clotet, Manel Galante i Ona Galante, també de la mateixa entitat excursionista.

La 24a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat acabarà amb la 68a Caminada de Regularitat per Muntanya, organitzada pel Centre Excursionista de Badalona el pròxim 19 de novembre.