FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

16 d'abril 2019 - 10:00 / 20 d'abril 2019 - 14:00

Preu 300 € i cobrirà les despeses d’allotjament i les dietes.

Tornen les estades Pirineus, per a joves amb llicència federativa de 14 a 17 anys. Aquesta vegada se celebraran al refugi Colomina, que farà de camp base en un entorn amb cims d’uns 3.000 m, arestes i zones d’escalada, i on es realitzaran tallers de primers auxilis, orientació o seguretat. La zona escollida per fer les estades és, doncs, el Parc Nacional d’Aigüestortes, a la zona de la Vall Fosca (Pallars Jussà).

Els joves que vulguin participar-hi han de ser membres d’una entitat excursionista i disposar de llicència federativa. Hi haurà un màxim de 12 places i no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. Tanmateix, si hi hagués més sol·licituds que places, tindríem preferència aquells esportistes que no haguessin participat prèviament en estades de la mateixa modalitat en primer lloc i en altres estades de la FEEC en segon.

Els joves interessats en participar-hi han de tenir una forma física adient i haver practicat l’especialitat anteriorment, així com disposar del material necessari.

Posteriorment, la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció. Els desplaçaments dins el lloc de trobada i el de tornada aniran a càrrec de cada participant.

La setmana anterior es farà una sessió de presentació de les estades a la seu social de la FEEC. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats.