FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

Cursa 4 Termes

Distància 22,5 km
Desnivell 1100 m+

Aquesta prova forma part de
Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya per Entitats 2024

Baix Camp Curses per Muntanya

18 de febrer 2024

Mont-Roig del Camp

Preu Consultar pàgina web

Entitats organitzadores

CLUB ESP. L'ARENY

Contacte

info@calareny.cat

“La Cursa Trail serà la seu del Campionat de Catalunya per equips (entitats) de la FEEC. Una prova única que decidirà els/les campions/es de Catalunya per entitats federatives.

Primer que tot, voldríem agraïr a tothom qui ha posat el seu gra de sorra en algun moment d’aquests 10 anys de cursa. Gràcies a la feina de tots/es, hem aconseguit que la FEEC confï en la cursa de casa nostra per un Campionat de Catalunya. Sens dubte la cirereta del pastís d’aquest 10è aniversari.

 

El funcionament del Campionat de Catalunya per Equips (prova única) és el següent:

1. Cada entitat federativa, podrà estar representada per 1 equip femení i 1 equip masculí, format per 4 corredors/es federats a la corresponent entitat (amb llicència 2024).

2. Dels/es 4 components de l’equip, puntuaran els 3 millors resultats a la cursa.

3. Per inscriure’s com a equip, primer s’ha d’estar inscrit a la cursa, i després s’haurà d’enviar un correu a la organització: cursa4termes@celareny.cat amb les dades dels 4 membres que formaran l’equip (Nom, Cognoms, DNI).

4. El temps límit per inscriure l’equip a través del correu és fins gairebé 48h abans de la prova (Dijous 15/02/2024 a les 23:59h).

 

❗️Recordeu que la Cursa Trail és lineal (sortida a Pratdip). Hi ha servei d’autobús amb la inscripció (5€) i posarem a disposició el pavelló d’esports de Pratdip i Guarda-roba.