FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

14a +Trobada Aristot

Distància 23km
Desnivell 1750km+

Aquesta prova forma part de
2021 - Campionat de Catalunya per Equips

Alt Urgell Curses per Muntanya
Entitats organitzadores

UNIÓ EXCTA. URGELLENCA

Contacte

615617350
trobada.aristot@gmail.com

La Trobada Atlètica d’Aristot va esdevenir el 2007 com un acte més de la festa major, amb caràcter no competitiu. Mica en mica la Trobada va anar agafant un caire més competitiu i vàrem formar part des de 2009 del Cadi Circuit Fer de l’alt Urgell i des de l’any 2017 com a participants a les curses de la Federació d’entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Hem volgut mantenir el nom de Trobada per conservar aquest esperit festiu i de retrobament amb tots els que fem possible aquest esdeveniment que es junt amb la Festa major, el més important de l’any.

Aristot és un poble del Pirineu a 1250 metres d’alçada on gaudim de paisatges privilegiats.

El 8 d’agost del 2021 serà la 14 edició de la Trobada Atlètica d’Aristot i serà una prova puntuable pel XII Cadi Circuit Fer i per el Campionat de Catalunya per equips de la FECC.

Localització: Plaça del poble (davant l’esglèsia) – Aristot

 

Esta composada per tres curses:

– Trail 23 Kilòmetres amb 1750 metres de desnivell.

(Degut al kilometratge i desnivell del trail, per tal de puntuar pel Campionat de Catalunya per equips FEEC, els inscrits a l’equip han de ser de categories ABSOLUTA, és a dir 21 anys en endavant – o 20 anys però fer-ne 21 al llarg del 2021)

– Pro 10 Kilòmetres amb 600 metres de desnivell.

– Open 6,2 Kilòmetres amb 290 metres de desnivell.

*(Samarreta tècnica TUGA 180 primers inscrits)

Inscripció Limitada a 200 persones – L’organització es reserva el dret a ampliar o reduïr segons restriccions Covid-19

Del 15 al 18 de Juliol – Inscripcions Obertes només per Federats FEEC.

Del 19 de juliol al 6 d’agost – Inscripcions obertes per federats i no federats FEEC.

PREUS inscripcions:

  • Trail 23km Federats = 25€
  • Trail 23km No Federats = 29€ (inclou cost de gestió)

La inscripció és individual. Per puntuar pel Campionat de Catalunya per equips FEEC – el capità de l’equip es posarà en contacte amb l’organització i informarà dels noms dels membres del seu equip a través de: trobada.aristot@gmail.com (els 4 membres de l’equip han de ser sòcis de la mateixa entitat FEEC)

  • Pro 10km = 15€
  • Seguro opcional Pro 10km = 3€
  • Open 6.2km = 6€
  • Seguro opcional OPEN 6.2km = 3€

 

RECORDATORI REGLAMENT – Campionat de Catalunya per equips de curses per muntanya FEEC:

• El Campionat de Catalunya per Equips de Curses per Muntanya FEEC és disputa a una sola prova i en la categoria masculina i femenina.

• Cada entitat adherida a la FEEC nomes podrà estar representada al Campionat de Catalunya per equips amb un equip masculí i un equip femení.

• Per competir al Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya, els  participants hauran d’estar en possessió de la llicència anual vigent apta per la competició de curses per muntanya expedida per la FEEC i disposar tots els components de l’equip del veïnatge civil català.

• Tant els equips masculins com els femenins han d’estar formats per 4 corredors dels quals puntuaran els tres primers classificats de cada equip.

• La composició dels equips s’haurà de comunicar (amb noms, cognoms i DNI) a l’organització via correu electrònic o pel mitja que aquesta designi – trobada.aristot@gmail.com

• El termini per fer la comunicació dels equips serà fins a 48 hores abans de la prova.

• L’organització farà públic el llistat d’equips i la seva composició en un taulell a la zona d’entrega de dorsals o del brífing.

• En cas que, per causes justificades, s’hagi de substituir un corredor de l’equip es podrà fer prèvia comunicació a l’organització i als àrbitres abans de la sortida de la prova.

• L’organització lliurarà el llistat d’equips inscrits amb les dades dels seus components als àrbitres de la cursa si aquests els hi demanen.

• La puntuació de l’equip es determinarà en funció de la posició obtinguda per cada corredor de l’equip en la classificació individual de la cursa. S’assignarà a cada corredor el punts obtinguts a la classificació individual

de la cursa i es sumaran les puntuacions dels 3 primers corredors classificats de cada equip. La classificació final dels equips, tant en categoria masculina i femenina, s’establirà de major a menor puntuació obtinguda.

• En cas d’empat es decidirà la posició de l’equip segons la posició del primer corredor de l’equip a la classificació general de la cursa.

• Si per circumstàncies de la cursa un equip no aconsegueix classificar el mínim de 3 corredors aquest equip no apareixerà a la classificació.

 

 

Per més informació podeu consultar la web de l’entitat organitzadora: 

https://trobada-aristot.jimdofree.com/