FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

9a Marxa del Setge de Cardona

Distància 52Km
Desnivell 4.600 m

Aquesta prova forma part de
2024 - Circuit Català de Caminades de Resistència

Bages Caminades de resistència

10 de març 2024 - 07:00h - 21:00h

Baluard de Sant Vicenç

Preu 16€ soci federat / 23€ soci no federat / 23€ no soci federat / 30€ no soci no federat

Entitats organitzadores

CENTRE EXCTA. CARDONA

Contacte

618 441 976 / 646 492 421
camalics@gmail.com

Diumenge 10 de març de 2024 es realitzarà la 9a Marxa del Setge de Cardona. Tindrà una distància de 52 km aproximadament, i un desnivell acumulat d’uns 4.600 m. , és una prova no competitiva i forma part del Circuit Català de Caminades de Resistència 2024 (CCCR 2024)

Com cada any, anem variant alguna part del recorregut i en aquesta edició tornarem a pujar al Collet de les Moixetes.

Farem el recorregut circular en sentit horari. Des del Baluard de Sant Vicenç del Castell baixarem directament pel Camí Cobert del castell que ens porta a l’Avinguda del Rastrillo d’on enfilarem la sortida del poble pel Carrer Nou.

Aquestes mesures s’han fet sobre mapa. El track de la Marxa del Setge és orientatiu. Caldrà seguir les cintes disposades per l’organització.

Recordem que la sortida serà des del baluard de Sant Vicenç del Castell de Cardona i l’arribada serà a la Plaça de la Fira.

Hi haurà un total de 5 avituallaments i 5 controls pels quals serà obligatori passar.

Aquest any també donem l’opció de fer una marxa més curta de 31 km i amb un desnivell acumulat de 2.950 m. i que no serà puntuable en el CCCR 2024

Informar que enguany tampoc hi haurà gots d’un sol ús en les controls i que, per tant, cada participant haurà de portar el seu.

Donar les gràcies als propietaris dels terrenys per on passem i a tots els col·laboradors que fan possible, per novè any, puguem organitzar la Marxa del Setge.

Igualment informar que la Marxa de Setge passa per camins públics i privats i, que tenim autorització dels propietaris per passar-hi i per tant no haurien de ser de pública concurrència en els dies previs i posteriors a la Marxa del Setge.

Ànims i bona Marxa!!!