FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Centre Excta. Castellar del Vallès
Foto: Centre Excta. Castellar del Vallès

Agenda / Competició

15a Els Cinc Cims

Distància 52Km
Desnivell 4.564m

Aquesta prova forma part de
2022 - Circuit Català de Caminades de Resistència

Vallès Occidental Caminades de resistència

25 de setembre 2022 - 06.30h - 08.00h - 12h - 20.30h

Centre Excta. Castellar del Vallès

Carrer de Colom, s/n - 08211 Castellar del Vallès

Preu Soci Federat: 18€ / Soci No Federat: 26€ // No Soci Federat: 26€ / No Soci No Federat: 34€

Entitats organitzadores

CENTRE EXCTA. DE CASTELLAR

Contacte

93 714 73 05
cecastellar@gmail.com

La XV edició de Els Cinc Cims, a celebrar el proper 25 de setembre de 2022, és una prova de resistència, no competitiva, que forma part del Circuit Català de Caminades de Resistència organitzat per la FEEC. El seu recorregut discorre seguint camins de muntanya al llarg de poc més de 52 quilòmetres i s’ha de realitzar en un màxim de 14 hores.

El gràfic del quilometratge i dels desnivells a superar és prou demostratiu. Es tracta d’una prova de certa duresa que demana un notable esforç. Cal, doncs, estar preparat per a afrontar-la.

 

INFORMACIÓ:

 • LLIURAMENT DE FITXES DE RUTA I DE DISTINTIUS: El mateix dia de la prova.
 • SORTIDA: La sortida es donarà, individualment, des de la Plaça Major al costat des del local del Centre Excursionista de Castellar, carrer de Colom s/n entre les 6:30 i 8:00 del matí. L’arribada estarà situada al mateix lloc amb el control obert fins a les 20:30h.

** És important que els participants ajustin la seva hora de sortida a la seva velocitat a fi de no trobar els controls i punts d’avituallament tancats. Així, aquells participants que caminin amb velocitats properes als 3,75 Km/h (velocitat mínima indicada per la F.E.E.C.) haurien de sortir tan aviat com s’obri el control de sortida (6:30). I que aquells que avancin a velocitats superiors millor que ho facin amb posterioritat, respectant els límits d’obertura del control de sortida (6:30 – 8:00).

 • SENYALITZACIÓ: L’itinerari estarà senyalitzat amb cinta plàstica blanca, i/o targetes de cartolina blanca i/o pintura blanca juntament amb cintes plàstiques blanques amb el logo de la FEEC.
 • ITINERARI: Castellar – La Mola de Sant Llorenç del Munt – Coll d’Eres – Sant Sadurní de Gallifa – Pic del Vent – El Puig de la Creu – Castellar.
  • Distància:                     52.231 metres
  • Desnivells (pujada)      2.282 metres
  • Desnivells (baixada)    2.282 metres
  • Desnivells totals           4.564 metres

 

Per a més informació es pot consultar la pàgina web http://cecastellar.catTambé podeu sol·licitar  informació a cecastellar@gmail.com, o trucant al telèfon 93 714 73 05, tots els dilluns, dimecres i divendres, de 7 a 9 de la tarda. A la pàgina web, també es pot aconseguir informació del recorregut de la ruta i el plànol general del trajecte.