FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

14a Caminada de Carenes – Marxa El Pont de Suert a Tremp

Distància 50Km
Desnivell 5.262m

Aquesta prova forma part de
2024 - Circuit Català de Caminades de Resistència

Alta Ribagorça Caminades de resistència
Entitats organitzadores

CENTRE EXCTA. ALTA RIBAGORÇA

Contacte

esports@tremp.cat

La Caminada de Carenes forma part del Circuit Català de Caminades de Resistència (CCCR), i és una activitat no competitiva adscrita a l’Àrea d’Excursionisme de la FEEC, oberta a les entitats adherides a la FEEC, que està inclosa en el calendari de caminades oficials de la FEEC.

Marxa El Pont de Suert – Tremp, amb un recorregut de 50 quilòmetres i 5.262 metres de desnivell acumulat; es fonamenta en la unió de dos pobles, El Pont de Suert i Tremp, mitjançant un camí tradicional, recuperat amb l’esforç de les corporacions locals d’ambdós municipis.

Per participar al Circuit Català de Caminades de Resistència (CCCR) cal tenir la llicència anual de la FEEC. Les llicències temporals no puntuaran.

La caminada de les carenes és un recorregut que uneix les poblacions del Pont de Suert i de Tremp per camins tradicionals, ramaders i forestals.

Té una longitud de 52 km, un desnivell positiu acumulat de 2.436 m i negatiu de 2.826 m

Cada participant estarà identificat amb una acreditació i en els controls hi haurà un registre on l’organització hi anotarà l’hora de pas. A l’arribar a Tremp, per a accedir a l’avituallament, caldrà
lliurar l’acreditació. ÉS OBLIGATORI REGISTRAR-SE A CADA CONTROL DE PAS ESTABLERT.