FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Activitats

GR-Suau 5a etapa (Les Llosses-Alpens)

Distància 13 km
Desnivell +350 m
Entitats organitzadores

Contacte

688920377
secretaria@cordada.org

Amigues i amics de les suaus, continuem el nostre GR-Suau, en aquesta etapa passarem de la comarca del Ripollès a la comarca d’Osona.

En aquesta etapa començarem la nostra caminada a Les Llosses, el municipi més extens del Ripollès, més concretament a Matamala. D’aquí pujarem fins a la església de Santa Maria de Vinyoles, des d’aquí s’albira un paisatge realment espectacular, des de les muntanyes del Pirineu fins al Montseny i la Plana de Vic.

Després de gaudir de les vistes des de Santa Maria de Vinyoles agafarem el camí de baixada que ens durà fins el poble d’Alpens, on finalitza al nostra ruta d’avui, ja en terres d’Osona.

Esperem que us animeu!!!

Distància: 13 km
Desnivell: +350 m / -300 m
Dificultat: Baixa
Cita: a les 7:45 h davant la porta de l’estació de Sant Andreu Arenal. Metro Fabra i Puig (L1)

SI VOLS VEURE FOTOS ENTRA AL NOSTRE WEB.

NOTA:
El GR-Suau de Cordada no és cap GR “oficial”. El seu recorregut ha estat dissenyat pels guies de Cordada, especialment pensat per a tots els públics, passant pels indrets més bonics dels territoris que travessem i per camins alhora fàcils, segurs i amb caràcter excursionista, evitant trams urbanitzats o que considerem que no tenen interès.
És obert a tothom i es poden fer tantes etapes com es vulguin. No és obligat fer-ho sencer, pots participar tant a una etapa com a una excursió independent d’un sol dia, encara que ens agradarà que ens vulguis acompanyar en la nostra aventura.

Properes dates del GR-Suau:
– 6a etapa: 22 de març
– 7a etapa: 26 d’abril
– 8a etapa: 24 de maig