FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Revista Vèrtex - 263

Ruta de les colònies tèxtils: l’eix vertebrador del Llobregat

Novembre-desembre 2015

Ruta de les colònies tèxtils

CARLES CLARACO
El sender PR C-144 ressegueix el riu Llobregat a la recerca de les colònies industrials que van fer història a finals del segle XIX i bona part del XX. L’itinerari formarà part del futur GR 270, el gran Camí del Llobregat.

Entrevista Bea Garcia

JOAN TUTUSAUS
Corredora de llarga distància, àrbitra de curses de muntanya i membre de l’equip d’esports de TV3, la Bea Garcia supera proves de resistència extrema arreu del món.

Esquí de muntanya a la vall Maira

PASQUAL GARRIGA
A la vall Maira hivernal hi trobareu neu pols, pendents de tota mena i paisatges apartats de les vastes estacions d’esquí alpines. És l’esquí dels grans espais al cor del Piemont italià.

La puna d’Atacama amb bicicleta

ALBA XANDRI I RICARD CALMET
L’andina puna d’Atacama, entre l’Argentina i Xile, és una regió extrema en el clima, l’aïllament i l’altitud. Un dur itinerari amb bicicleta la travessa tot fent pessigolles als peus dels volcans més alts de la Terra.

F-Rally a les valls d’Àneu

IVAN TORRES i XAVIER MADUELL
L’octubre passat es va celebrar a les valls d’Àneu l’F-Rally, una prova pilot que conjunta les curses de muntanya amb l’alpinisme. Es tracta de l’aposta de la FEEC per actualitzar els històrics ral·lis d’alta muntanya catalans.


Crèdits

VÈRTEX 263, NOVEMBRE-DESEMBRE 2015

EDITA: Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya - Federació Catalana d’Alpinisme i Escalada

Rambla 41, pral. 08002 Barcelona
Tel. 934 120 777 Fax 934 126 353
vertex@feec.cat

DIRECCIÓ: Francesc Vila

CAP DE REDACCIÓ: Xavier Maduell

CONSELL ASSESSOR: Josep M. Arias, Eliseu T. Climent, Pito Costa, Jordi Fortuny, Jordi Lalueza, Josep Llusà, Xavier Maduell, Glòria Martí, Pep Mata, Jordi Merino, Anna Mongay, Vicent Partal, Carme Porta, Agustí Sala, Lluís Simó i Joan Tutusaus.

SECCIONS
Actualitat: Elisenda Palou
Opinió: Dani Brugarolas, Eliseu T. Climent, Enric Faura, Marc Pinsach i Ester Sabadell.
Estil alpí: Laura Piferrer
Escalada esportiva: Marieta Cartró
Vies noves: Armand Ballart
Muntanyes de paper: Judit Baseiria

HAN COL·LABORAT EN AQUEST NÚMERO: José Enrique Agustí, Helena Alemán, Néstor Bohigas, Jaume Bonaventura, Antoni Borràs, Ricard Calmet, Pedro Cifuentes, Carles Claraco, Xavier Cuesta, Quim Farrero, Aitor Flores, Bea Garcia, Pasqual Garriga, Marc Giol, Eugenio Hernández, Jesús Ibarz, Marta Junyent, Josep Llusà, David López, Alba Lozano, M. Àngels Mayordomo, Joan Manel Orta, Fiona Pujol, Faust Punsola, Christian Ravier, Pol Roca, Oriol Sales, Ivan Torres, Joan Tutusaus, Toti Valés, Alba Xandri i Mikel Zabalza.

PUBLICITAT, ADMINISTRACIÓ I VENDES: Consol Rodríguez

SUBSCRIPCIONS I ATENCIÓ AL LECTOR: lectors.vertex@feec.cat

CORRECCIÓ LINGÜÍSTICA Xavier Maduell

MAPES: MCH

MAQUETACIÓ I DISSENY: Ió Lab - Ima Ferri i Jaume Marco

IMPRESSIÓ: Litografia Rosés, SA

DISTRIBUCIÓ: SPM, SL / Llibreria Altaïr, SL

Dipòsit legal: B. 36121-1965

ISSN: 0042-4420

Reservats tots els drets. Aquesta publicació no pot ser reproduïda ni totalment ni parcial sense consentiment de l’editor. Tampoc no pot ser transmesa per cap mitjà o mètode, ja sigui electrònic, mecànic o d’altre tipus.

Vèrtex no es fa responsable de les opinions i valoracions subjectives que els col·laboradors puguin fer en els articles publicats a la revista.

Vèrtex adverteix al lector que la pràctica dels esports de muntanya comporta riscos i aconsella extremar-hi les precaucions.


Membre de:

Amb el suport de: