FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 14/12/2023

Vols ser arrendatari o arrendatària del refugi de la Morera de Montsant?

Priorat Refugis

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) cerca arrendatari o arrendatària per explotar el refugi de la Morera de Montsant.
Després d’unes setmanes d’aturada del negoci degut a la renúncia de l’anterior guarda, el refugi ja està preparat per una reobertura immediata a partir del moment en que se signin el contracte amb el nou o nous arrendataris.

La FEEC prepara una visita el pròxim 10 de gener per tots els interessats en el refugi

Situat al nucli urbà de la Morera de Montsant, en ple Parc Natural de la Serra de Montsant, la FEEC va rehabilitar l’any 2018 les antigues instal·lacions de l’ajuntament
del municipi per adaptar-lo a un refugi modern i amb totes les comoditats. L’edifici consta de tres plantes i està dividit en sis habitacions d’entre dues a vuit persones de
capacitat cadascuna d’elles. En la planta baixa hi ha el bar-restaurant i una àmplia terrassa a disposició de l’arrendatari.
Excursionisme, bicicleta de muntanya, senderisme, curses per muntanya i escalada són les activitats de muntanya estrella que podran fer els usuaris del refugi. Sense
oblidar el ric patrimoni cultural, gastronòmic i enològic de la zona, al cor del Priorat.

Principals condicions contractuals 

– Se signarà amb nou arrendatari un contracte d’1 any des del dia d’obertura del refugi.
Finalitzat aquest període, el contracte podrà ser prorrogat, si ambdues parts hi estan d’acord, per un període de 4 anys més.
– Les condicions econòmiques de la concessió seran les següents: durant el 2024, des del dia de l’obertura del refugi, es pagarà un cànon mensual a la FEEC de 600€ + IVA.
En els anys posteriors s’aplicarà un increment corresponent a l’augment de l’IPC.
Per obtenir més detalls de l’anunci o resoldre possibles dubtes tots els interessants es poden posar en contacte amb l’àrea de refugis de la FEEC trucant al 93 412 07 77 i demanant pel responsable de refugis. En aquest mateix contacte es podrà demanar cita per a visitar les instal·lacions del refugi.

Tothom que estigui interessat en el refugi podrà fer una visita el pròxim dia 10 de gener de 2024. Prèviament s’hauran d’apuntar a la visita.