FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 15/01/2018

Vint-i-quatre escaladors a la primera concentració del CTEEC

Escalada

Un total de 24 escaladors participen a la primera concentració del Centre de Tecnificació d’Escalada de Catalunya (CTEEC).

L’estada es va dur a terme al Rocòdrom Bulder Planet de Mataró, una instal.lació que es caracteritza per tenir preses i blocs de qualitat, que els escaladors van poder gaudir durant tot el dia.

La jornada va començar al matí amb dues sessions d’escalada, on es va posar èmfasi en la pràctica de la visualització dels blocs a realitzar, per intentar després encadenar-los al primer intent.

Durant la segona sessió, els esportistes ja van poder tenir més oportunitats per mirar de trobar la solució als blocs proposats.

A la tarda, es van fer 5 tallers, on es van proposar diferents exercicis als esportistes, segons la temàtica del taller: taller de tècnica i gestualitat, de velocitat, de prevenció de lesions, d’habilitats gimnàstiques i d’exercicis de força del tren superior.

Aprofitant l’estona de dinar dels esportistes, els entrenadors van atendre la xerrada que van rebre de la Grace Puertas, la responsable de la preparació mental del CTEEC, que en aquesta primera formació va tractar sobre la concentració.

Cal destacar la bona actitud de treball que van demostrar totes i tots els esportistes que van participar-hi.

L’equip de tècnics i tècniques, entrenadors i col.laboradors del CTEEC va estar format per Leti Garcia, Grace Puertas, Prudence Morgan Wood, Pedro Bergua, Pau Sanmartí, Ekhi Alsasua, David Macià, Jorge Peralta, David Belmonte, Lluís Àvila i Francesc Prat.

Cal agrair també  totes les facilitats que va oferir el Rocòdrom Bulder Planet de Mataró pel bon desenvolupament d’aquesta primera concentració. El pròxim mes de febrer es durà a terme una segona trobada del Centre.

Text i fotos: CTEEC