FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Pat Soler - FEEC
Foto: Pat Soler - FEEC

Notícies - 21/12/2023

Vint anys de Raids d’Esports de Muntanya

Raids d'esports de muntanya Raids d'Esports de Muntanya

Els Raids d’Esports de Muntanya ja tenen calendari per aquest 2024. Enguany, la Copa Catalana de la disciplina tindrà 4 proves amb una prova doble al Berguedà.  Les curses es disputaran arreu del territori entre els mesos d’abril i setembre. El Campionat de Catalunya de Raids d’Esports de Muntanya, per la seva banda, serà el mes matiner al Raid Noguera (CPAM Balaguer) el 13 d’abril i servirà com a primera prova de la Copa Catalana.

Una Copa Catalana que celebra aquest any les seves primeres dues dècades d’existència consolidada i convertida com a degana de les competicions de Raids d’Esports de Muntanya.

Després de l’estrena a Balaguer la copa viatjarà fins al Berguedà amb una doble cita el cap de setmana del 15 i 16 de juny a Vallcebre i Vilada, en una prova doble del CatRaid del Berguedà organitzat des del Cem Capafonts.

Les dues últimes aturades es faran al setembre; la primera el 14 de setembre al Solsonès, al Raid Lord (CE Pre-Pirineu) i la segona el 28 de setembre al Ripollès al Raid de l’Esquella (CP l’Esquella).

El passat 2023 l’equip CATRaid va ser el gran dominador de la Copa per segona temporada consecutiva, seguit del Montanyà Raid Team i del MaresmeXtrem.

Descarrega’t el calendari