FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 20/05/2015

Vídeo d’Escalada Esportiva a Vilafranca del Penedès: Ternua amb la Selecció Catalana

Escalada

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i la marca d’equipació Ternua van presentar el nou equipament de la Selecció i el Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva per a la nova temporada 2015. L’acte va tenir lloc a Vilafranca del Penedès, el dissabte 16 de maig, en el marc de la segona prova de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat, organitzada pel Centre Excursionista del Penedès i La Bauma, dins del calendari de competicions de la FEEC.

La FEEC i Ternua han establert un conveni de col·laboració per al patrocini de la Selecció Catalana i el Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya. Amb seu a Arrasate-Mondragón (Guipúscoa) Ternua està especialitzada en roba tècnica, innovadora i funcional, capaç d’adaptar-se les condicions climatològiques més adverses, i compta amb una línia específica per a la pràctica de l’escalada esportiva que ha personalitzat per a la FEEC.

La presentació va coincidir amb la primera Fira d’Esports de Muntanya organitzada al municipi de l’Alt Penedès, Capital de la Cultura Catalana 2015.