FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 16/07/2015

Vídeo de la Cadí Ultra Trail 2015 de la Unió Excursionista Urgellenca, Campionat de Catalunya

Curses per Muntanya

Us oferim el vídeo de la 3a Cadí Ultra Trail 2015, cursa d’ultraresistència per muntanya del calendari de competicions de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) patrocinat per Asus i Tuga Wear. La prova, organitzada per la Unió Excursionista Urgellenca, s’ha disputat en el marc incomparable del Parc Natural del Cadí-Moixeró com a Campionat de Catalunya per Equips de la FEEC durant el cap de setmana de l’11 i 12 de juliol.

La Cadí Ultra Trail, amb un centenar de participants, ha estat enguany Campionat de Catalunya d’Ultraresistència per equips. La prova l’han guanyada la parella formada per Eduard Gilabert, de la Unió Excursionista Urgellenca, i Marc Costa, del Club Excursionista de Ripoll, que també han marcar el tercer millor temps absolut.

En noies, les campiones per equips van ser Ona Huck i Gemma Rica, ambdues de la Unió Excursionista de Vic. En categoria mixta la victòria se l’han emportada la parella formada per Arturo Neriz i Judit Francín, del Club Excursionista Trail Tarraco.

[table id=195 /]