FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 14/01/2014

Vallter 2000 acull la Cronovallter Low Cost Territori d’Isards

Esquí de muntanya

L’estació d’esquí de Vallter 2000 serà l’encarregada d’acollir la segona prova de la Copa catalana de curses verticals – FGC Mountain Series 6.0, la Cronovallter Low Cost Territori d’Isards, organitzada per l’Ski Club Camprodon el proper 25 de gener.

Grup FGCCom el seu nom indica, una de les característiques d’aquesta cursa és el seu baix cost, ja que les inscripcions són de 0,99 euros i s’inclou un obsequi per a tots els participants, un sorteig i avituallament a la zona d’arribada del recorregut B. El material obligatori per poder participar-hi és l’especificat al reglament d’esquí de muntanya 2014 de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Dos recorreguts per a les diferents categories

L’onzena edició de la Cronovallter Low Cost Territori d’Izards tindrà dos recorreguts, el primer pujarà al pic del Bastiments (cota 2.881 m) amb un desnivell positiu de 881 metres i una distancia de 4.20 quilòmetres, en el qual hi participaran les categories sèniors, promesa i júnior masculí. I, el segon recorregut, puja fins la cafeteria de Marmotes (cota 2.480 m) amb un desnivell de 480 metres i una distancia de 2.60 quilòmetres, i hi participaran les categories júnior femení, cadets i populars.

El lloc de sortida és l’aparcament de baix de Vallter 2000, a l’inici del telecadira del Xalet, on es realitzaran les inscripcions a partir de les 8.30 hores del mateix dia de la prova. La cursa començarà a les 11 hores i el repartiment de premis tindrà lloc a la cafeteria de Marmotes a les 13 hores seguit del sorteig de material.