FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Una prova nocturna i una d’orientació, a les competicions de raquetes de neu de Vallter | FEEC

Notícies - 10/03/2014

Una prova nocturna i una d’orientació, a les competicions de raquetes de neu de Vallter

Raquetes de neu

El Centre Muntanyenc Sant Llorenç de Terrassa organitza la tercera prova de la 7a Copa Catalana de Raquetes de Neu i el Campionat de Catalunya de la mateixa modalitat a l’estació d’esquí de Vallter 2000, el dissabte 15 de març. Aquesta competició també puntua per la 9a edició del Circuit Català de Raquetes de Neu que organitza la FEEC.

La prova del Campionat de Catalunya de Raquetes de Neu començarà a les 18 hores i el recorregut serà de 5,3 quilòmetres amb 500 metres de desnivell. El Circuit de Raquetes s’iniciarà a les 18.40 hores i els participants podran escollir entre dos recorreguts: el primer correspon el del Campionat de Catalunya i, el segon, té 7 quilòmetres, 300 metres de desnivell i puja fins el pic de la Dona. Cal portar una llum frontal i material de seguretat. La recollida de pitrals i la formalització de les inscripcions és duran a terme a la sala de Pic-nic de l’estació. Els participants que vulguin ja és poden inscriure a través de la pàgina web de la FEEC.

Prova d’orientació

La prova d’orientació, que serà d’iniciació i començarà a les 17 hores al pla del bosquet, tindrà dos circuits de caràcter no competiu i és podrà dur a terme de manera individual o bé en grup. Cal que tots els participants portin una brúixola. Tot els assistents, a qualsevol de les tres proves, tindran al final de l’útlima competició: obsequis, refrigeri i sorteig de material.