FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/04/2015

Un equip de la FEEC, a la caminada solidària Oxfam Intermón Trailwalker de Girona

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya dóna suport a la caminada solidària Oxfam Intermón Trailwalker. En aquesta sisena edició, un equip de federats i voluntaris han respost a la crida de formar un equip de la FEEC disposat a participar en aquesta edició.

L’equip Trailwalker de la FEEC, federats i voluntaris amb el dorsal G340, està format per Ignasi Casas, Jordi González, Jordi Rios i Raul Espias, a més compten amb l’equip de suport format per Jorge Castro i Cristóbal Moreno.

Per començar a caminar els 100 km de la Trailwalker, l’equip ha de recaptar almenys 1.500 euros solidaris. L’aportació que aconsegueixi l’equip Trailwalker de la FEEC s’afegirà a la suma dels més de 350 equips participants, i que destinaran als projectes per canviar la vida de moltes persones arreu del món.

Una caminada més que solidària

La caminada presenta un recorregut de 100 quilòmetres, els que separen Olot i Sant Feliu de Guíxols, que s’han de recòrrer en menys de 32 hores. L’espai per on passa la marxa, la vies verdes que uneixen Olot amb Girona i Sant Feliu de Guíxols, són un “marc incomparable” per realitzar la caminada solidària Oxfam Intermón Trailwalker.

La sortida de la prova es realitzarà a Olot, el dissabte 18 d’abril a les 10 hores, i es preveu que els primers participants arribin a Girona (quilòmetre 54) a partir de les 15 hores. El punt de control i de logística, lloc de relaxació i avituallament, està previst a l’espai de Fira de Girona.

A causa del gran nombre de participants l’organització també necessita un volum important de persones voluntàries per donar suport als participants. Les persones que hi estiguin interessades poden apuntar-se als torns de voluntariat previstos.

Intermon Oxfam organitza la Trailwalker des del 1981 amb l’objectiu de recaptar fons per destinar a projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització.