FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 19/10/2014

Trofeu Pere Gaspar de fotografia de natura i muntanya

Cultura

L’Agrupació Excursionista Muntanya de Sant Andreu de Palomar (Barcelona) organitza el 8è Trofeu Pere Gaspar de fotografia que ofereix tres categories: lliure, natura i activitats de muntanya. El concurs està obert a tothom i cada participant pot presentar un màxim de tres fotografies per categoria, no publicades ni premiades prèviament.

La imatge s’ha de presentar en format 20 x 30 cm i sense cap tipus de muntatge ni reforç. A més a més, les fotografies s’han de presentar també en suport digital i identificar al dors amb un pseudònim, el títol de l’obra i la categoria de participació. Dins un sobre tancat s’hi identificarà l’autor, la seva adreça i telèfon, l’adreça electrònica, i els títols de les obres i la categoria de cadascuna.

Les obres s’han de presentar entre el 4 de novembre i l’11 de desembre de 2014 i aquelles que siguin premiades pel jurat es podran veure en una exposició fins el 26 de febrer a la sala d’exposicions del Centre Cívic de Sant Andreu. Els guardonats rebran un trofeu i premis d’entre 75 i 175 euros.