FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 24/07/2023

Tretze equips han participat del primer ‘Repte d’Entitats’

Excursionisme Entitats Excursionisme

La temporada 2022-2023 va ser l’estrena del Repte d’Entitats, una activitat promoguda per l’Àrea d’excursionisme de la FEEC per tal de promocionar les disciplines d’alpinisme, esquí de muntanya i bicicleta de muntanya. Un total de 13 equips es van inscriure en aquesta primera temporada, que tot i que la meteorologia no ha acompanyat gaire, es pot qualificar com a prou exitosa amb un total de 9 reptes assolits. Cal destacar la participació de l’A.E.C de Reus que va presentar un total de 6 equips diferents, un d’íntegrament femení, i va assolint 6 dels reptes presentats.

Una primera temporada per a presentar el projecte

Per tancar la temporada, el proper 30 de setembre es farà un acte d’entrega de reconeixements a tots els equips que han assolit reptes, organitzat merescudament, per l’AEC de Reus a la seva seu.

Temporada 2023-2024, nova disciplina

La pròxima temporada, de la qual s’obriran les inscripcions a finals de mes, compta amb dues novetats importants, s’incorpora la disciplina del Senderisme en dues modalitats, adult i familiar.
Com a la resta de disciplines, es proposaran reptes als equips inscrits, que en aquest cas seran caminades repartides per tot el territori català. En la modalitat d’adults es buscarà que siguin excursions prou exigents, si bé els diferents reptes presentaran diversos graus de dificultat per tal de poder comptar amb la màxima participació possible. El senderisme familiar comptarà
amb reptes que buscaran motivar a la canalla amb petits al·licients i descobertes incorporats a l’excursió.
“Les disciplines que ja vénen de l’any passat; esquí de muntanya, alpinisme i BTT, plantejaran reptes similars als d’aquesta temporada, esperant que l’hivern ens acompanyi i puguem tenir més neu que l’any passat” ha explicat Joan Huertos, cap de l’Àrea d’Excursionisme i Vicepresident de la FEEC.
Totes les novetats i detalls dels reptes els podeu consultar al nou reglament que hi ha al web, i per qualsevol consulta us podeu adreçar al correu repte@feec.cat