FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 25/04/2017

Tot a punt pel Catalonia Trek Festival

Cultura Excursionisme Catalonia Trek Festival

A menys d’una setmana per començar el Catalonia Trek Festival ja està tot a punt per viure una setmana plena d’emocions fruit de la combinació entre el senderisme i la cultura.

A partir d’aquest diumenge 30 d’abril i fins al diumenge 7 de maig, Roses, al cor de la Costa Brava, es convertirà en l’epicentre de 600 senderistes provinents d’arreu del món. A més a més de participants locals, també acudiran a aquesta cita senderistes de països tan llunyans com Hong Kong, Suècia, Tunísia i Sèrbia, d’altres països europeus com Suïssa, República Txeca, Regne Unit, Dinamarca, MaltaAlemanya i de més propers com són Portugal, Itàlia i França.

Aquest gran esdeveniment permetrà conèixer els millors paisatges de la Costa Brava a través de diferents caminades al voltant del GR® 92, el sender que recorre tot el litoral mediterrani català i que coincideix amb l’E12 europeu. Així, es recorreran indrets tan increïbles com el Cap de Creus, el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, Cadaqués, Port de la Selva i el monestir de Sant Pere de Rodes, una de les millors atalaies del país.

Aquestes excursions estaran complementades amb visites de caire cultural al Museu Dalí (Figueres), les ruïnes d’Empúries (assentament grec més important de la Península Ibèrica), les ciutats de Girona i Barcelona i fent enoturisme al voltant de la D. O. Empordà.

L’origen d’aquest esdeveniment cal buscar-lo l’any 2013 a Sapri, a la Campània (Itàlia). Dos anys després, el 2015, La Colle sur Loup, als Alps Marítims (França), va acollir la segona edició d’aquesta trobada internacional que, durant la primera setmana de maig, a proposta de la Federació Europea de Senderisme (ERA-EWV-FERP), la FEEC organitza a Catalunya.

Fotos / Josep Llusà