FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 30/11/2015

Tornasol Events, amb descompte per als federats

Avantatges

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha establert un acord de col·laboració amb Tornasol Events, dins el programa d’Avantatges per al Federat. Mitjançant aquest acord, l’empresa ofereix un 10% de descompte en els seus serveis, i un 15% en els serveis de Teambulding.

Tornasol Eventsfeec-avantatges-tornasol-events-1 és una empresa especialitzada en el disseny i l’organització d’activitats i esdeveniments per a empreses i altres organitzacions. Els seus serveis es classifiquen en dos tipus de programes. Per una banda, les activitats corporatives outdoor i d’aventura, com a complement per a les reunions d’empreses, convencions o viatges d’incentiu. Per una altra banda, la formació i la motivació dels recursos humans, amb programes per formar i desenvolupar les habilitats del personal d’una empresa. Les activitats que s’inclouen són Outdoor Training, Team Building, Leadership i Business Games.

A través d’aquests programes es fomenten les relacions personals entre els participants i el sentiment de pertinença al grup.

avantatges-federats-feec-2015