FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 04/12/2017

S’obren les inscripcions del Curs de Medicina i Socors de Muntanya 2018

Societat

S’obren les inscripcions per participar en el que serà el 30è Curs de Medicina i Socors de Muntanya del 2018.

En el següent enllaç podreu descarregar-vos el díptic amb tot el programa del curs, el calendari, horaris i sessions de que es composa. El curs es farà del 30 de gener fins al 10 d’abril.

Les inscripcions es podràn realitzar des del formulari que es troba en el web del curs i es realitzaran en rigorós ordre d’emplenament del formulari i pagament.

Aquest curs està organitzat pel Club Excursionista de Gràcia, el Centre Excursionista de Catalunya i la Unió Excursionista de Catalunya i rep el suport de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. Qui es vulgui inscriure en aquest curs ha d’estar federat amb la llicència C o superior.

L’objectiu del curs és donar a conèixer els perills i riscos que comporta la pràctica d’activitats en el medi natural a fi de prevenir-los i, en el cas d’actuació, tenint en compte que la primera atenció sanitària que es presta en una situació d’emergència és un factor determinant del desenllaç del procés assistencial.

La motivació dels organitzadors és proporcionar els coneixements tèorics i pràctics bàsics necessaris per tal que es pugui actuar amb la màxima autosuficiència en una situació d’emergència. És per això que es tractaran els perills i la prevenció d’aquests, el suport vital, diverses patologies i traumatismes, tipus d’embenatges i d’immobilitzacions, picades, mossegades i altres ferides, però també meteorologia, orientació i alimentació