FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 21/11/2013

S’ha realitzat la senyalització horitzontal del sender GR transpirenaic al tram del Ripollès

Excursionisme

L’Àrea de Senders de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) informa que ja han acabat les tasques de senyalització horitzontal d’una part de la xarxa de senders de gran recorregut transpirenaics. Concretament els trams senyalitzats han estat el GR®T-73 (del santuari de Núria al coll de Finestrelles), el GR®T-74 (de Núria al coll d’Eina), el GR®T-75 (de Núria al coll de Carançà), el GR®T-76 (d’Ulldeter a la portella de Mentet) i el GR®T 77 i 78, que uneix el tram del GR®-11 entre el coll de Lliens i la collada de fembra Morta amb el coll de Pal, situat al costat del cim del Costabona.

L’activitat, iniciativa de l’Àrea de Senders de la Federació, va comptar amb el suport inestimable del Club Excursionista Ripoll i l’Associació Esportiva Centre Alpí “Vall del Segadell”, que van estar treballant sobre el terreny al llarg de tot l’estiu, des dels mesos de juliol fins al setembre.

Els senders transpirenaics permeten enllaçar els emblemàtics senders del Pirineu, el GR®-11 al vessant sud i el GR®-10 al nord. Aquestes connexions mantenen la senyalització habitual d’un sender de gran recorregut, és a dir, les marques blanca i vermella pròpies d’aquest tipus de senders.

senders GRT 100_7080