FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Nora Marcilla
Foto: Nora Marcilla

Notícies - 04/01/2021

Se suspèn definitivament el Campionat de Catalunya de Snowrunning 2020

Curses per Muntanya

El segon campionat de Catalunya de “Snowrunning” queda suspès definitivament tot i els intents perquè aquest es realitzés amb canvi d’escenari. El campionat havia passat els darrers deies de Núria al Port del Compte el pròxim  16 de gener de 2021.  L’esdeveniment, organitzat per Besttrail i el Grup Excursionista la Serralada, s’havia de celebrar ja el passat mes de març i, posteriorment es va posposar al desembre. Però els efectes de la pandèmia de la COVID-19 han obligat a suspendre definitivament el campionat després de les noves mesures decretades des del Govern.

Des de la FEEC i seguint la normativa aprovada des de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya ens veiem obligats a prendre aquesta mesura davant la situació actual al país.

La prova havia de comptar amb tres modalitats de circuit a escollir: un trail de 12 km, un segon recorregut més curt de 6 km per a aquells que s’inicien en la modalitat de snowrunning i un tercer circuit de canicròs de 6 km.

Aquesta modalitat, de Snowrunning es va estrenar el passat 2019 com a Campionat de Catalunya a Núria on  ‘Messi’ Arcos (CM Sant Cugat) i David Prades (AE Mountain Runners del Berguedà) van estrenar el palmarès l’edició passada, alçant-se amb el màxim guardó català de l’especialitat.

Des de la FEEC esperem poder anunciar aviat les dates de l’edició del 2021 on esperem recuperar aquest campionat.