FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 25/03/2015

Sant Llorenç de Montgai celebra la Trail Montroig Extrem, amb victòria d’Eric Díaz i Paloma Lobera

Curses per Muntanya

El Club Esportiu Pedala.cat ha organitzat la segona prova de la 14a Copa Catalana de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya: la Trail Montroig Extrem, que ha aplegat 170 participants, i 80 més que han fet la Pujada a Montalegre. La prova s’ha celebrat a la localitat de Sant Llorenç de Montgai (la Noguera).

Eric Díaz, del Club Esportiu de Muntanya La Cameta Coixa, ha pujat al primer lloc del podi amb un temps de 2 hores, 12 minuts i 1 segon, seguit de prop per Carlos Cera, del Club Centre Excurionista Llorençà, que ho ha fet després de 2 hores, 12 minuts i 55 segons. Diego Cardozo, del Centre Excursionista de Besalú, ha estat tercer amb 2 hores, 14 minuts i 27 segons.

Paloma Lobera, de l’Associació Esportiva Matxacuca, ha guanyat la prova en categoria femenina amb un temps de 2 hores, 45 minuts i 21 segons. En segon lloc ha travessat la meta Roser Español, també de l’AE Matxacuca, amb 2 hores, 51 minuts i 40 segons, i en tercer lloc ho ha fet Gemma Colomé, del Centre Excursionista Refalgarí, amb 2 hores, 55 minuts i 41 segons.