FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Arxiu FEEC
Foto: Arxiu FEEC

Notícies - 03/04/2023

S’amplia l’oferta de formació de tècnic de muntanya i escalada

Barcelonès Tarragonès Formació

Dos nous centres oferiran el Cicle inicial de Senderisme, l’Institut de l’esport de Barcelona i l’Institut Cal·lípolis de Tarragona, al juny i al setembre respectivament. Aquesta titulació, oficial i reglada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, és la primera dels nivells per a formar-se com a tècnic de muntanya i escalada i té validesa acadèmica i professional a tot l’Estat espanyol.

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) col·labora impartint els blocs específics de cada especialitat. Aquests dos instituts s’incorporen a la llista de centres públics i amplien l’oferta per tot el territori:

Institut Abat Oliba (Ripoll)

Institut Centre d’Alt Rendiment Esportiu (Sant Cugat)

Institut Centre d’Esports de Muntanya del Pallars (La Pobla de Segur)

Institut de l’esport de Barcelona (Barcelona)

Institut Cal·lípolis (Tarragona)

L’Institut de l’esport de Barcelona serà el primer dels dos centres en oferir el curs. El bloc específic tindrà format intensiu i es realitzarà durant les tardes del 7 al 23 de juny. Les sortides es duran a terme del 26 de juny al 28 de juliol. La preinscripció ja està oberta i el termini per a presentar-la és fins al 16 d’abril. Més informació a ieb.cat.

El Cicle inicial de Senderisme de l’Institut Cal·lípolis de Tarragona començarà al setembre. Les inscripcions podran efectuar-se durant l’estiu, el mateix centre i la FEEC informaran de les dates concretes. Per a més detalls, la seva pàgina web.

Pot consultar-se tota l’oferta formativa pública al Cercador d’Ensenyaments Esportius.