FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 21/02/2016

Reyné-Vila i Bertran-Quesada guanyen l’Alt Pallars-Certascan, cursa de la Copa FEEC-Millet d’esquí de muntanya per equips

Esquí de muntanya

La cursa Alt Pallars-Certascan ha donat el tret de sortida de la Copa FEEC-Millet d’esquí de muntanya per equips, el diumenge 21, a Tavascan. La prova organitzada per l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró ha comptat amb la col·laboració de l’Estació d’Alta Muntanya de Tavascan, i ha aconseguit un bon nombre d’equips participants.

Un total de 47 equips han pres la sortida des del refugi de Pleta Prat, a una cota de 1.720 metres, superant un desnivell de 2.060 metres i 17 quilòmetres de recorregut. En total, cinc pujades i baixades, tres trams a peu, i dues canals. Els participants han coincidit en que el circuit ha tingut gran qualitat, cent per cent adient per la pràctica de l’esquí de muntanya.

En categoria masculina la parella guanyadora ha sigut la formada per Joan Reyné (Ski Club Camprodon) i Gerard Vila (Grup Excursionista Esportiu Gironí GEIEG), marcant un temps de 2 hores i 13 minuts. Els segons han sigut la parella Jordi Palomares (AE Ekke Lleida) i Alfons Gastón (UE Urgellenca), i els tercers Xavi Freixinet (CE Pedala Cat Balaguer) i Jordi Martin (Ski Club Camprodon). Els dos guanyadors formen part de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya i la propera setmana estaran competint l’Altitoy Grande Course en equips diferents.

En categoria femenina la parella guanyadora ha sigut la formada per l’Elisabet Bertran (AE Matxacuca) i Maria Quesada (CE Madteam). Segones han sigut Lourdes Martínez (Club Esquí Val d’Aran) i Sandra Sallés (UE Urgellenca).

La propera parada de la Copa FEEC-Millet d’esquí de muntanya per equips serà a l’Open Vall de Boí, el 13 de març. Les inscripcions s’obriran els propers dies.

Fotografia / Antoni Massagué

[table id=212 /]