FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 30/01/2014

Reus i Prada de Conflent, centres d’atenció dels actes de la Flama de la Llengua

Cultura Excursionisme Societat

L’activista cultural de la Catalunya Nord i exdiputat del Parlament Europeu, Miquel Mayol Reynal, participa en l’acte de la Renovació de la Flama de la Llengua Catalana organitzat per la Secció Excursionista del Centre de Lectura de Reus, divendres 30 de gener, a les 20.30 hores. Aquest acte donarà pas a les activitats centrals de la renovació de la Flama de la Llengua Catalana.

El proper cap de setmana, 1 i 2 de febrer, les entitats de Reus han organitzat una sortida a Prada de Conflent (Catalunya Nord) on, a més d’una caminada a Sant Miquel de Cuixà i una visita cultural a l’abadia, està prevista l’encesa de la Flama de la Llengua davant la tomba de Pompeu Fabra, a més d’una recepció a l’Ajuntament de Prada.

El 8 de febrer, la Flama de la Llengua farà un recorregut des del Carrasclet (Capçanes) a la Boca de la Mina (Reus). A la capital del Baix Camp, seu de l’organització i la celebració dels actes de renovació de la Flama de la Llengua d’aquest any, es farà un recorregut a peu fins a la plaça del Mercadal.

La pròxima cita serà a Montserrat, el 23 de febrer, on es realitzarà la renovació de la Flama de la Llengua situada permanentment a la basílica de la Mare de Déu de Montserrat amb el lema: “L’encengué la fe, la portà l’esforç i la manté la voluntat d’un poble”.