FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 04/06/2014

Resultat del sorteig de productes de les marques destacades a la Botiga de la FEEC

Entre totes les compres realitzades a la Botiga de la FEEC abans del 31 de maig s’ha realitzat un sorteig dels productes de les marques destacades: The North Face, Asics, Oxd, Bussetus i els productes de la Federació. Els guanyadors del sorteig han estat: Joan Romero i Balcells (motxilla The North Face), Teresa Roca Fraile (calçat esportiu d’Asics), Ferran Porqueras Salaverri (pack de productes d’OXD), Josep Gonzàlez i Marquès (pack de productes de Bussetus) i Toni Penalva Martínez (motxilla i ampolla de la FEEC).

Productes amb importants descomptes

La Botiga de la FEEC és un servei exclusiu per a federats a través d’internet, amb una selecció de productes i marques en constant ampliació, des d’on s’ofereixen importants descomptes sobre el preu de venda. A través de la Botiga de la FEEC també s’ofereixen els productes personalitzats de la Federació per a totes les persones interessades en adquirir-los.

feec-samarreta-tuga-personalitzadaEntre les ofertes actuals amb descomptes, destaquen els productes de Sony, Asics, la motxilla solar de Cactus, el rellotge multifunció de Tissot, la cartografia de l’Editorial Piolet, a més de la samarreta personalitzada de la FEEC, realitzada per Tuga Wear.