FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 04/06/2019

‘Refugis i Guardes’ s’estrena aquest dijous a Televisió de Catalunya

Cultura Refugis Societat

Televisió de Catalunya estrenarà aquest dijous a les 21h al seu canal Esport3, la sèrie “Refugis i Guardes”.

Aquesta sèrie constarà d’un total de disset episodis que es podran veure en dues temporades. La primera, que s’estrena aquesta mateixa setmana, tindrà vuit capítols i començarà amb un recorregut als voltants del refugi de Vallferrera acompanyats del guarda, Juanma Arroyo i de l’alpinista Jordi Pons.

Els diferents episodis portaran a l’espectador a conèixer de primera mà els diversos refugis catalans, els seus guardes i l’activitat que es fa en aquests equipaments de muntanya.

Des de la productora encarregada de la realització de la sèrie, Pixpeak, s’ha volgut deixar clar que aquesta és una producció feta per gent 100% de muntanya i que vol transmetre els valors de la muntanya a un públic més generalista.

“Refugis i Guardes” s’ha rodat aquest passat 2018 en disset refugis de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i del Centre Excursionista de Catalunya. 

Al capdavant de la producció i direcció de la sèrie hi trobem al muntanyenc Joan Quintana que ja ha fet diferents reportatges per programes com “Al Filo de lo Imposible”. En els episodis decobrirem personatges anònims i trobarem també cares més conegudes com la d’Araceli Segarra, Òscar Cadiach o Ferran Latorre que són protagonistes d’alguns dels programes.

La segona part de la sèrie, un cop s’hagin emès els primers vuit capítols està programada de cara a la tardor d’aquest 2019.

DCIM100MEDIADJI_0298.JPG