FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 07/04/2014

Primeres Jornades de Trail Running el proper cap de setmana a la Seu d’Urgell

Curses per Muntanya

La Unió Excursionista Urgellenca i l’Atlètic de Santa Fe, juntament amb el col·legi la Salle de la Seu que aporta les instal·lacions, organitzen les Primeres Jornades de Trail Running que se celebraran a la Seu d’Urgell el proper cap de setmana del 12 i 13 d’abril.

El programa de les jornades es divideix en tres seccions amb xerrades de salut, la presentació de material per part de marques esportives i la presentació de curses per les seves respectives organitzacions. Dins d’aquestes seccions hi trobem fins a sis xerrades relacionades amb la salut i el trail running impartides per metges, nutricionistes, podòlegs i fisioterapèutes. A més, també es presentarà material tècnic de fins a quatre marques relacionades amb el món de les curses de muntanya i cinc dels circuits de muntanya d’àmbit català. Les jornades es completaran amb tallers pràctics d’estiraments i entrenament.

Mireia Miró: “Un nou inici sense dorsal”

Obrirà les jornades l’alcalde de la Seu, Albert Batalla i la l’esportista Mireia Miró amb la xerrada “Un nou inici sense dorsal”. En acabar la jornada de dissabte, els participants que ho desitgin tindran l’opció de participar a la cursa solidària de 10 quilòmetres que Dream Runners organitza a la capital de l’Alt Urgell.