FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 16/08/2017

Presentats els nous vehicles de la FEEC

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya  i Minicar Pons han presentat els nous vehicles oficials de la Federació.
Els vehicles serviran per millorar la comoditat i la seguretat dels participants de les diferents estades de què organitza la FEEC i dels membres de les seleccions catalanes d’esports de muntanya. S’ha optat per dos models diferenciats pel transport de material i de persones.

Pel que fa a la imatge s’ha canviat el blanc dels vehicles anteriors per una nova línia on s’incorporen els colors corporatius de la FEEC i s’inclou l’etiqueta #teamcat que dóna suport a la creació de seleccions catalanes oficials.


Cal destacar la participació de Minicar Pons en l’adquisició dels vehicles per part de la Federació i la col·laboració d’aquests en la retolació dels mateixos vehicles.
El gerent de Minicar Pons, Xavi Cervelló ha fet l’entrega simbòlica de les claus dels vehicles al president de la FEEC, Jordi Merino que ha estat acompanyat per la membre de la junta directiva, Carme Oró.