FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 03/01/2017

Presentació del calendari competitiu de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya i CTEMC, a La Molina

Esquí de muntanya

El Museu dels Ferrocarils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de La Molina és l’escenari escollit per a la presentació de la nova temporada competitiva de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya, el Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC) i les empreses patrocinadores. En l’acte, que tindrà lloc el proper dissabte 7 de gener, a les 16 hores, hi participaran els directius de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), els responsables de la Selecció i del Centre de Tecnificació, així com les empreses i les marques que donen suport.

Durant l’acte es presentarà el calendari de competicions en les que participarà tant l’equip de la Selecció com els joves del Centre de Tecnificació el 2017 i es donaran a conèixer totes les marques que patrocinen i col·laboren en la nova temporada d’esquí de muntanya de la FEEC.

L’equip de la Selecció i els joves del CTEMC competiran el diumenge 8 de gener en el Campionat de Catalunya Individual d’Esquí de Muntanya que es disputarà també a La Molina.

[table id=261 /]