FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Pau Capell, Joan Salamaña i Àlex Izquierdo guanyen la Cadí Ultra Trail a la Seu d’Urgell | FEEC

Notícies - 30/07/2014

Pau Capell, Joan Salamaña i Àlex Izquierdo guanyen la Cadí Ultra Trail a la Seu d’Urgell

Curses per Muntanya

La serralada del Cadí ha acollit aquest cap de setmana la Cadí Ultra Trail, la cursa d’ultraresistència organitzada per la Unió Excursionista Urgellenca i inclosa dins el calendari de Curses d’Ultraresistència per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, que han guanyat conjuntament Pau Capell (Club Esportiu Alpí Baix Llobregat), Joan Salamaña (Club Excursionista Callús) i Àlex Izquierdo (Club Excursionista l’Espardenya Vilallonga) en homes, i Gemma Arró (Club Excursionista Cerdanya GREC) en dones.

Els tres catalans han arribat a meta junts amb un temps de 9 hores i 32 minuts, després de 82,9 quilòmetres i 4.750 metres de desnivell positiu. En noies, Gemma Arró ho ha fet al cap de 10 hores i 39 minuts, seguida de Pilar Caixach (Unió Excursionista de Sabadell) i Marta Prat (Club Excursionista d’Oló), que han fet una marca de 13 hores i 27 minuts, i 13 hores i 33 minuts respectivament.

Totes dues curses han comptat amb un total de quasi 300 corredors, amb 119 a la Ultra i 165 a la Trail. En la Cadí Trail de 45 quilòmetres, el guanyador ha estat Xavier Espiña, del Centre Excursionista Guissonenc, amb 4 hores i 10 minuts. En 2a posició ha arribat Òscar Carrasco (4 hores i 16 minuts) de l’Associació Esportiva Matxacuca, i 3r Manuel Segarra (4 hores i 17 minuts), de la Penya Mur i Castell-Tuga. En noies, Piedad Parejo (5 hores i 40 minuts), de la Unió Excursionista Urgellenca, ha guanyat el Trail, seguida per Teresa Forn (6 hores i 6 minuts), de l’Associació Esportiva Diedre, i d’Anna Artal (6 hores i 22 minuts).

Fotografia: Josep Maria Montaner / Nació Muntanya