FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: OnCodines
Foto: OnCodines

Notícies - 14/01/2022

OnCodines Trail, la cursa que fa front al càncer

Moianès Vallès Oriental Curses per Muntanya Societat

El pròxim 2 d’abril tindrà lloc la segona edició de l’OnCodines Trail, un repte esportiu solidari que neix amb l’objectiu de recaptar diners per a fer front al càncer. Cada equip participant, a part del desafiament esportiu de la cursa, té el propòsit de recaptar un mínim de 600 euros per la Fundació OncoVallès, la Barcelona Brain Health Initiative i la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia.

La prova, organitzada pel Club Atlètic Sant Feliu i Centre Excursionista Sant Feliu amb la col·laboració d’OncoVallès i voluntaris OnCodines, proposa un traçat de muntanya en dues modalitats: corrent (de 80 quilòmetres) i caminant (de 60 quilòmetres). En aquesta segona edició la sortida se situarà a Granollers i l’arribada a Sant Feliu de Codines, passant per una desena de municipis del Vallès i el Moianès. Els equips seran d’entre 3 i 6 persones, que es poden anar rellevant, amb la condició que sempre n’hi hagi 3 en moviment.

La cursa, que ja compta amb 50 equips inscrits, té l’objectiu d’arribar a un mínim de 100 equips participants. Les donacions de l’OnCodines es destinaran íntegrament al suport i l’ajuda a malalts oncològics i les seves famílies, a la compra de material mèdic i a la investigació.

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina oficial d’OnCodines fins a arribar a màxim d’inscrits.